• wholesale jordans shoes
 • Michael jordan shoes for sale
 • sale jordan shoes
 • Cheap NFL Jerseys
 • cheap jordans shoes for sale
 • Michael jordan shoes for sale
 • cheap jordans shoes
 • cheap nhl jerseys
 • cheap nhl jerseys
 • Wholesale jordan
 • Condicions generals

  NOTA LEGAL

  Objecte i contingut del lloc web
  El present lloc web té un caràcter merament informatiu. La informació inclosa en el lloc web, especialment a l’apartat “legislació”, no constitueix en cap cas un mitjà d'assessorament i la seva utilització és responsabilitat exclusiva de l'usuari.
  MC ADVOCATS no serà en cap cas responsable dels errors o omissions que poguessin existir en la informació facilitada, ni de l'aplicació o ús concret que pogués fer-se de la mateixa.
  MC ADVOCATS no es fa responsable del contingut d'altres webs vinculats. Els vincles amb altres webs no impliquen ni la aprovació dels seus continguts, ni l'existència de cap tipus d'associació.
  Propietat Intel·lectual
  Queden reservats en favor de MC ADVOCATS tots els drets sobre els continguts textuals i gràfics. Les compilacions de lleis que es faciliten ho són a efectes de consulta, i en cap cas aquestes podran ser reproduides, difoses o compartides per qualsevol mitjà escrit o electrónic sense el consentiment previ i per escrit de MC ADVOCATS.
  Honoraris Professionals
  Els nostres honoraris seran fixats, com a criteri general, en funció de la dedicació horària dels nostres professionals i segons la seva tarifa/hora.
  També serà possible l'evaluació prèvia dels nostres honoraris estimats en funció de les característiques de cada assumpte.
  Protecció de Dades
  MC ADVOCATS es reserva la facultat d'incloure les dades que Vostè ens faciliti voluntàriament a través dels correus electrònics posats a la seva disposició en aquest Lloc Web, en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de poder gestionar la seva petició i/o consulta, així com enviar-li informació per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic i/o mitjà equivalent, sobre productes, serveis, ofertes i novetats que considerem del seu interès relacionats amb l'activitat del Despatx. En el cas de comunicacions comercials enviades a través de correu electrònic o mitjà equivalent, Vostè ens presta el seu consentiment exprés per l'enviament de publicitat per aquest mitjà.
  Vostè podrà revocar en qualsevol moment, sense efectes retroactius, el consentiment prestat, així com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se a tal efecte a MC ADVOCATS, Baixada del Moli 15, Ed. Moli II, 1er, Andorra la Vella, indicant clarament el dret concret que desitja exercir.
  MC ADVOCATS es compromet al compliment de l'obligació de secret de les dades de caràcter personal que ens faciliti, al seu tractament de forma confidencial i al seu deure de guardar-los, adoptant les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l'estat de la tecnologia.